Sárisáp Község honlapja


Sárisáp Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2017. június 26-án, hétfőn 16.00 órakor tartja munkaterv szerinti rendes ülését a Polgármesteri Hivatal tanácstermében.

Az ÉDV Zrt. Sárisáp telep üzemeltetési területre keres vízvezeték szerelő szakirányú végzettséggel rendelkező munkatársat vagy betanított vízvezeték szerelőt. "B, C" és nehézgépkezelői jogosítvány előnyt jelent.
Jelentkezni szakmai önéletrajzzal Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. -n lehetséges. További információ: +36(33)450-023.

Időpont: június 17. (szombat) 14 órától 18 óráig. Helyszín: Sárisápi Művelődési Ház (Malom utca 3.).
A véradásra várjuk a találkozó résztvevőin kívül mindazokat a véradókat, akik munkaidejükben, vagy egyéb elfoglaltságuk miatt az eddigi véradásokon nem tudtak megjelenni.
 
  „Minden csepp számít!”
Magyar Vöröskereszt

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Polgármesteri Hivatal 2017. június 14-én (szerdán) áramszünet miatt zárva tart, ügyfélfogadás nem lesz.

A rendelés a gyermekrendelőben június 12-től szeptember 19-éig az alábbi időpontokban lesz.
Hétfőtől péntekig: 8.00-10.00 óráig.

Rendel: Dr. Maradi Attila.

 

Az Esztergomi Járási Hivatal Földhivatali Osztálya tájékoztatása alapján értesítjük a földhasználókat, hogy a hivatal 2017. június 1-jétől - szeptember 29-éig erdő nélküli termőterületek helyszíni ellenőrzését végzi. Hirdetmény letöltése

Tisztelettel meghívjuk Önt és kedves családját 2017. június 16-án, pénteken 19 órakor Sárisápon a Malom utcai patakhídnál tartandó megemlékezésre. Az ünnepséget az 1953. június 17-én történt robbanás áldozatainak tiszteletére rendezzük.

Sárisáp Község Önkormányzata és Sárisápi Szlovák Önkormányzat