Cikkek

Elektronikai hulladék leadása

on .

2017. szeptember 9-én (szombaton) 8.00 – 11.00 között elektronikai hulladék leadására lesz lehetőség az az iskola udvarán.
Leadható: mindennemű elektronikai hulladék (kis-, nagyméretű háztartási berendezések, IT és telekommunikációs berendezések, szórakoztató elektronikai berendezések).
Ezeket a berendezéseket csak ép, egységes, sértetlen állapotban tudja az elszállító cég átvenni.
Nem adható le: sérült, kibelezett berendezés, fénycső, egyéb veszélyes hulladék.

Tankönyvosztás és tanévnyitó

on .

Már csak néhány nap és újra benépesül az iskola. Azért, hogy szép, új könyvekből tanulhassatok a 2017/2018-as tanévben, várunk benneteket a könyvosztásra!
Ennek időpontja és helyszíne: 2017.08.30. (szerda) 8-16 óra között az iskola "B" épületében a matematika teremben.

Képviselő-testületi ülés

on .

Sárisáp Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2017. augusztus 28-án, hétfőn 16.00 órakor tartja rendkívüli ülését a Polgármesteri Hivatal tanácstermében.

Védőnői helyettesítés

on .

A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Esztergomi Járási Hivatala Népegészségügyi Osztálya tájékoztatása szerint a védőnői feladatokat Egervári-Maradi Georgina védőnő helyett 2017. augusztus 7-től Szabóné Kurucz Aranka védőnő látja el helyettesítéssel.

Információk a lovas kocsis felvonuláshoz

on .

Tájékoztatjuk a falu lakóit, hogy 2017. augusztus 19-én (szombaton) az általános iskola alsó és felső tagozatos tánccsoportjai az alábbi időpontokban és helyeken tartanak bemutatót:
Kálvária tér, volt bánya előtti tér (kb. 14:50), Főtér (kb. 15:15), Handlová park – kb. 15:45.

Azok a gyerekek, akik részt kívánnak venni a lovas kocsis felvonuláson, alkalomhoz illő öltözetben legyenek 14:30-kor a volt Edison Disco előtt. Autóbusz indul 14:00-kor az Újtelepi buszmegállóból, ami minden megállóban megáll.

Hagyományos Falunapi Bográcsparti

on .

Sárisáp Község Önkormányzata és az  Annavölgy és Sárisáp Kertbarátainak és  Borbarátnőinek Egyesülete 2017. augusztus 20. (vasárnap) a  Művelődési Ház udvarában hagyományos Falunapi Bográcspartit rendez.

Szent István-nap és az új kenyér ünnepe

on .

Tisztelettel meghívjuk Önt és kedves családját 2017. augusztus 18-19-20-án a Sárisápi Szent István-nap és az Új kenyér ünnepe alkalmából megrendezésre kerülő programjainkra.

Programok letöltése

Változik a gyermekorvosi rendelés

on .

A gyermekrendelés 2017. augusztus 14-től 18-áig az alábbiak szerint változik:
hétfőtől csütörtökig: 10.00-12.00 óráig, pénteken: 8.00-9.30-ig lesz rendelés.

Rendel: dr. Debreczeni András.

Lakossági fórum - Településképi arculati kézikönyv és települési rendelet

on .

Emlékeztető Sárisáp Község Településképi Arculati Kézikönyve és a Településképi rendelet előkészítése kapcsán előzetes tájékoztatás céljából megtartott lakossági fórumról  

Képviselő-testületi ülés

on .

Sárisáp Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2017. augusztus 8-án, kedden 16.00 órakor tartja munkaterv szerinti rendes ülését a Polgármesteri Hivatal tanácstermében.

Lakossági tűzmegelőzés

on .

Az Esztergomi Katasztrófavédelmi Kirendeltség tájékoztató anyaga tűz hatása miatt bekövetkezett sérülések megelőzése érdekében

Legszebb parkosított udvar és legszebb kert

on .

Annavölgy és Sárisáp Kertbarátainak és Borbarátnőinek Egyesülete a Sárisápi Falunapok rendezvényre a következő két versenyt írja ki: „SÁRISÁP LEGSZEBB PARKOSÍTOTT UDVARA” és „SÁRISÁP LEGSZEBB KERTJE”
Bővebben itt olvasható.

Virág-és terménykiállítás

on .

Annavölgy és Sárisáp Kertbarátainak és Borbarátnőinek Egyesületének szervezésében augusztus 19-20-án immár 17. alkalommal kerül megrendezésre  a Sárisápi Virág- és Terménykiállítás.

Bővebben a rendezvényről itt olvasható.